Set in a quiet and secluded Cotswold valley, this former school house underwent a major garden renovation.

A significant amount of earth moving was carried out which allowed us to open up the views from the house to the surrounding countryside. Retaining walls were constructed and finished with traditional Cotswold stone walling,  ensuring the garden remained connected to the landscape, its natural environment and setting.

A raised terraced area laid to sandstone provided a vantage point for our customers to enjoy the surrounding countryside. In addition to a delightful and productive kitchen garden, we designed the planting to be a mix of  beautiful classic English planting including lavender and roses. More contemporary flat panel trees adds to the character and style of this charming garden.